Odgovor na komentare

Na Web stranici bilo je pitanja i prijedloga, odgovaram na ta pitanja.

26.09.2020. u komentaru stoji:

„ Todore nalupa se ti momački bez reda i poretka. Hajd prvo složi sebi u glavi pa onda napiši da te  mogu liepo shvatiti šta hoćeš reći“.

Da li ti je poznato da je dr. Boro sa porodicom izbačen iz stana  iako je stan kupio i uknjižio na sebe da bi nakon pet godina taj isti stan vratio sudskom putem. Gospodo šta mislite kako je toj porodici bilo, koji su to stresovi traume ….,

Da li je istina ili lupež da je gospodin Ilija Jovičić čim je izabran za načelnika opštine Brod izbacio sa posla Predraga Vujića iz Vatrogasne jedinice da bi ga zatim izbacio iz stana sa porodicom.

Da li je lupež da je Nčelnik opštine Brod početkom ove godine otpuštao radnike da bi druge primao, da li to radio u skladu sa zakonom ili po sopstvenim nahođenjima. Lično znam neke radnike koji ne zaslužuju otkaze, znaju raditi svoj posao, hoće da rade i disciplinovani su.

 Može te li Vi navesti koliko je otvoreno novih radnih mjesta a koliko je ostalo bez posla za vrijeme dva mandata načelnika Ijije Jovičića. Da li je cifra poražavajuća? Mislim da jeste. Pokušajte to iznivelisati pa će te se uvjeriti u moje navode.

Ima te li statistiku koliko je stanovništva u Brodu bilo prije osam godina a koliko sada, molim Vas navedite šta ovdje nije istina odnosno šta je lupež. Ja bih volio da je ovo sve drugačije nego što jeste.

Na pitanje šta hoću reći, hoću reći građanima tj. glasačima da im na kulturan način umanjimo im mogućnost da se tako bahato ponačaju tj. da što lošije prođu na sledećim izborima.

Budite sigurni da su mnogo drugačiji poslije izbora nego pred izbore ne nasjedajte, teška su vremena ali siguran sam da možemo promjeniti na bolje. Pogledajte Derventu šta načelnik Simić radi. U Derventi kako je Simić došao za načelnika opštine koliko je novih radnih mjesta otvoreno koliko stanova izgrađeno itd. Zašto se nisu bar drugi mandat svoje vladavine obratili Simiću za savjet kako on to radi a ne izbacivati radnike na ulicu, porodice iz stanova na ulucu, koristiti metodu zastrašivanja da bi ostali na vlasti.

 Načelnik opšrine Brod Ilija Jovičić, mislim da ima 75 godina i više, vrijeme je da ide u penziju a ne da se iživljava nad ovim napaćenim stanovništvom.

 Komentar od 27.09.2020. godine koji glasi:

     „ Bravo Todore. Probaj da tekstove potkrijepiš sa ponekom fotografijom.“

 Nisam u mogućnosti sad da podkriepim fotografijom, jer me naš Nikola Dubov – Nidžo izbrisao sa svog fejzbuk profila iako smo bili dobri drugari. Nidžo nije onaj stari, nešto se sa njim dešava možda politika ga izmjenila. Ja sam na sliku sa bazena na njegovom profilo prokomentarisao kako ih je lijepo vidjeti i kako su fini, da li se sjete pokojnog Čereka i da li mu se zahvale čini mi se da je to urađeno baš kako Nidži i njegovom društvu odgovara. Od tada me nema na njegovom fejzbuku među prijateljima.

Obećela mi je jedna prijeteljica koja je i sa Nidžom dobra da će ona nekako to mi poslati ali da ne spominjem njeno ime. Što se tiče tih slika sa bazena biće narednih dana.

2 Responses

  1. Poznato što šta.,da si dobio stan kao “kadar” ne i bilo ni ovog bloga. Vama sve treba. Popravljao si najobičniju kvarcnu grijalicu pa nisi smio da je uključiš u struju jer nisi bio siguran da li si dobro uradio.

  2. Gospodo, niste svjesni koji su problemi da ja kupim stan a da dobijem kao drugi to nisam ni očekivao. Narednih dana objaviću materijale da vidite da ja nemogu da kupim stan a kamo li da dobijem stan. Ovo što si za kvarcnu grijalicu objavio, meni si ispao simpatičan i drag ako se šališ.
    Todor

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.